Fidoucia

nieuws

18 05 2016

De ideale strandoutfit volgens Myla

Elegant, trendy en comfortabel. Dat zijn de sleutelwoorden voor Myla’s stijl. Ze vertelt je wat zij het liefst aantrekt voor een dagje genieten at the beach.
 

Eindelijk is het zover: de lente én de nieuwe swimwearcollectie zijn in het land. Dat betekent dat we nu echt mogen dromen van zon, zee, en een hele dag lang luieren op het strand. Myla Dalbesio geeft je alvast het goede voorbeeld en trekt haar mooiste en meest comfy strandoutfit aan. Benieuwd hoe zij in stijl naar the beach trekt? Dit zijn haar persoonlijke stylingtips.
 

Bikini time

“Als ik een dagje naar het strand ga, trek ik sowieso een bikini aan. Perfect om wat kleur te krijgen op mijn rug en mijn buikje, het voelt lekker luchtig aan en je bent sneller droog na het zwemmen of douchen. In de bikini’s van PrimaDonna ben je er trouwens zeker van dat alles goed ondersteund wordt en op zijn plaats blijft zitten. Mijn favoriet van het moment is Ocean Drive: die sobere sporty chic-stijl ligt me helemaal en is makkelijk te combineren met andere beachaccessoires.”

Stylish en comfy

“Beachwear moet voor mij mooi, luchtig en comfortabel zijn. Daarom ben ik niet zo’n fan van shortjes. Die zien er best leuk uit, maar als je huid vol zand en zout plakt, zitten ze niet bepaald makkelijk. Jurkjes en rokjes boven dus, het liefst zo licht en los mogelijk. Ik vind het bijvoorbeeld leuk als je shirt of je jurk lichtjes transparant is – zoals de kaftan van Paradise Beach of Beverly Hills - zodat je ook die mooie bikini die je eronder draagt kan zien.”

Must have accessoires

“In plaats van een jurk of een rokje aan te trekken, knoop ik ook vaak een pareo rond mijn hals of mijn middel. Wat mij betreft is dat echt het ideale strandaccessoire: je trekt hem supersnel aan, je kan hem gebruiken om op te liggen, om delen van je lichaam tegen de zon te beschermen, … Eronder draag ik teenslippers: op het strand gaat er niets boven en het ziet er altijd hip uit. Als ik ga zonnen, zie je me trouwens altijd met een hoed op mijn hoofd. Die draag ik eigenlijk uit praktische overwegingen, want mijn gezicht verbrandt heel snel als ik in de zon kom. Ik maak er dan maar meteen een fashion statement van, en ga voor een coole strandhoed die past bij de rest van mijn outfit.”

De ideale strandoutfit volgens Myla