Fidoucia

nieuws

07 09 2016

Een deodorant gemaakt voor een gezond lichaam!

De Forever Aloë Ever Shield deo stick
- bevat geen aluminium of andere schadelijke stoffen
- beschermt de hele dag tegen nare luchtjes
- kan direct na het scheren of ontharen aangebracht worden-
- laat geen vlekken in de kleren achter

WAT DOET ALUMINIUM?
Bijna alle deodorants in de winkels bevatten aluminiumzouten. De meeste antiperspiranten bevatten aluminiumzouten. De antiperspirant creeërt een dun gellaagje op de huid die de zweetklieren bedekt zodat de aluminiumzouten kunnen oplossen in het zweet en een verbinding kunnen aangaan waarbij het de zweetklieren (deels) blokkeert. Het laagje met de aluminiumzouten verminderd de hoeveelheid zweet die er geproduceerd wordt.

HOE SCHADELIJK IS ALUMINIUM?
Aluminium is een metaal dat giftig is voor het lichaam.
Er is de laatste jaren dan ook uitvoerig onderzoek gedaan en wetenschappers zijn het erover eens dat het gebruik van deodorantproducten met aluminium de kans op het krijgen van ALZHEIMER vergroot. Bij autopties werden hoge concentraties aluminium in de hersenen aangetroffen bij overledenen die aan deze ziekte leden. Met name wanneer je spuitbussen gebruikt met aluminium als ingrediënt loop je extra risico: door inademing wordt het nog gemakkelijker opgenomen en bereikt het nog sneller de hersenen!
Naast Alzheimer worden aluminiumverbindingen in deo's de laatste tijd ook steeds meer in verband gebracht met het ontstaan van BORSTKANKER (momenteel nog steeds doodsoorzaak nr. 1 onder Belgische vrouwen). Reden te meer dus om over te stappen op een veilige, natuurlijke deodorant zonder aluminiumverbindingen.

Je kunt de Forever Aloë Ever Shield deo stick direct via onze webshop bestellen!

Een deodorant gemaakt voor een gezond lichaam!