Fidoucia

nieuws

22 06 2012

Genieten van sport!

Genieten van sport. Je uitleven tot je bruist van energie. Klimmen, joggen, skiën, yoga… Marie Jo Intense verwent je met sportlingerie waarin bewegen pure vrijheid wordt. Met uitgekiende snitten en hightech stoffen. Elk detail straalt een gevoel van schoonheid en vrouwelijkheid uit. Het resultaat van twee jaar intensief onderzoek.
Marie Jo Intense bestaat in ACTION, ENERGY en ZEN. Drie levels, afhankelijk van de sport die je beoefent. Want elke sport is anders, de sport bepaalt hoe je beweegt en dus welke steun je borsten exact nodig hebben. Of je nu een kleinere of een grotere cupmaat hebt.


De onderzoekers onderscheiden drie groepen van sporten, naargelang de intensiteit en het soort borstbewegingen.We hebben voor de drie Marie Jo Intense levels; Action, Energy en Zen, specifieke  beha's ontworpen voor de typische borstbewegingen per sportgroep.Bouncing is iets waar elke vrouw mee geconfronteerd wordt, welke cupmaat ze ook heeft en onafhankelijk van de stevigheid van haar borst. Tijdens het sporten voelt zelfs 56% van deze vrouwen pijn omwille van deze borstbeweging. De borst is dan ook geen spier. Het borstweefsel wordt enkel samengehouden door delicate ligamenten, die tijdens het bewegen uitrekken. Als dit vaak gebeurt, krijg je uiteindelijk minder stevige en doorgezakte borst: een vroegtijdig esthetisch verouderde borst. Een goede sportbeha reduceert het bouncen. Zo helpt Marie Jo Intense om dit verouderend effect uit te stellen.

 

Genieten van sport!