Fidoucia

nieuws

29 10 2013

Gezocht : De ideale slip !

Voor elke outfit een geschikte bh, maar ook je slip moet erbij passen. De juiste slip zet je troeven extra in de verf en houdt rekening met je kledij. Speciaal voor jou zet Marie Jo 6 must-haves op een rijtje die niet mogen ontbreken in je lingerielade. Hotpants of string? Rio- of controleslip? Ontdek het geheim achter elk type slip.

  Rioslip

Geknipt als dagelijkse slip onder een rok, een jurk of een niet-aansluitende sportoutfit. Zit uiterst comfortabel en oogt elegant door de hoge beenuitsnijding.

De rioslip heeft een mooi breed achterpand en bedekt de bips volledig. De beenuitsnijding vooraan is hoog. Wordt middelhoog tussen de heupen en taille gedragen

  Tailleslip

Ideaal onder een rok, een jurk of een trendy hogetaillebroek.
De tailleslip is de ultieme figure fixer omdat ze je buikje verdoezelt, waardoor je je extra comfortabel voelt in een jurk of rokje.
Dit model komt laag op het been en wordt hoog in de taille gedragen. De bips wordt volledig bedekt.

  Italiaanse slip

Een absolute must onder een feestelijk silhouet of een sexy jurk of rok. Dit sexy en supervrouwelijk model onthult de onderkant van je bips in stijl. De in rijkelijke materialen uitgevoerde Italiaanse slip verleidt met zijn kantpartijen voor en achter.

  Hotpants

Deze verleidelijke hotpants zit perfect onder losse, niet-aansluitende kledij. De hotpants oogt sexy en sportief en verlengt het been optisch. Deze slip bedekt de bips slechts gedeeltelijk en is vooraan hoog uitgesneden. Wordt middelhoog tussen heup en taille gedragen.

  String

De klassieker voor onder een jeans of een nauw aansluitende jurk of rok. Door de zeer hoge uitsnijding lijken je benen eindeloos lang en heb je geen aftekening onder je kleding. Dit model draag je middelhoog tussen heupen en taille en laat je billen bijna volledig bloot.

  Controleslip

Ideaal onder zeer aansluitende gladde kledij. Werkt afslankend, figuurcorrigerend en tekent niet af. Omsluit buik, taille en maagzone en wordt hoog in de taille gedragen tot net onder de beha.
 

Gezocht : De ideale slip !