Fidoucia

nieuws

23 10 2015

Het zit ‘em in de details

Dit is het verhaal achter jouw PrimaDonna-bh …

Hoe het komt dat jouw PrimaDonna-bh perfect is tot in het kleinste detail? Dat heeft alles te maken met 150 jaar ervaring die PrimaDonna heeft in lingerie voor grote cupmaten. Door elke bh met de grootste zorg – en grotendeels met de hand - in elkaar te zetten, zorgen we ervoor dat jouw PrimaDonna-bh past als gegoten.

45 stukjes, met de hand in elkaar gezet

Als er één kledingstuk is dat perfect moet zitten, is het je bh. En dan hebben we het niet alleen over de pasvorm. Want elk lintje en naadje moet juist zitten, zelfs degene die je met het blote oog niet kan zien. Daarom verloopt ons productieproces grotendeels manueel. Een doorsnee PrimaDonna-bh bestaat uit ongeveer 45 stukjes. Die worden vrijwel allemaal met de hand in elkaar gezet, met maar liefst 32 verschillende stikbewegingen. Je PrimaDonna-bh is dus een klein kunstwerkje dat met de grootste zorg en toewijding wordt gemaakt.

Alles voor jouw comfort

In de lingerie draait alles om details en daar denken we dan ook heel goed over na. Hoe kunnen we ervoor te zorgen dat je beugels nooit prikken, dat je schouderbandjes altijd comfortabel zitten, en dat je het sluitinkje op je rug niet voelt? Het zijn misschien details, maar voor ons zijn ze van het grootste belang. Daarom lassen we onze schouderbandjes in plaats van ze te stikken, omhullen we onze beugels met drie soorten materiaal waar ze nooit doorheen kunnen prikken en voorzien we aan de sluiting van je bh een zacht stukje velours dat nooit of te nimmer schuurt. Zo voel jij je honderd procent comfortabel in je PrimaDonna-bh, en dat maakt ons dan weer gelukkig. 

Lingerie voor echte vrouwen

Onze lingerie is gemaakt voor echte vrouwen, met echte rondingen en met verschillende maten. Om er heel zeker van te zijn dat al die vrouwen hetzelfde comfort ervaren, laten we onze collectie uitgebreid testen door een panel … van echte vrouwen, met uiteenlopende maten. Zo zorgen we ervoor dat ook het kleinste schurende naadje of onzichtbaar prikkende stukje minutieus wordt weggewerkt.

 

Het zit ‘em in de details