Fidoucia

nieuws

30 12 2012

Lingerie Styling Tips en Tricks!

Neem je tijd

Lingerie koop je niet in één-twee-drie. Neem je tijd en ga shoppen op een rustig moment, zodat je Lingerie Styling specialiste tijd kan maken voor jou. ’s Morgens is ideaal: men komt net van onder de douche en voelt zich fris. Kies ook het juiste moment in je cyclus. Tijdens de menstruatie zijn de borsten doorgaans wat zwaarder en gevoeliger. Passen en meten kan dan misschien een minder aangename ervaring zijn. Bovendien riskeer je een cupmaat te groot te kopen.

Eerst meten, dan passen

Is het een tijdje geleden dat je je BH-maat liet checken of ben je in korte tijd bijgekomen of afgevallen? Dan is het aan te raden om je BH-maat opnieuw te laten bepalen voor je begint te passen. Zelfs als je confectiemaat al jaren dezelfde is, kan het best dat je behamaat veranderd is.

Nooit meer een miskoop

Beha’s bestaan in alle modellen, stijlen, materialen en kleuren. Om miskopen te vermijden, is het aan te raden om thuis eerst even je kleerkast en je lingerielade te bekijken. Zo heb je een beter zicht op wat je nodig hebt. Vraag je ook af voor welke gelegenheid je een nieuwe beha koopt. Wil je lingerie voor elke dag? Kies dan een comfortabel model. Heb je vooral strakke truitjes in je kast, dan zul je het meeste hebben aan een gladde, voorgevormde beha. Of wil je een sexy beha voor een speciale gelegenheid? Dan mag het een balconnet zijn of een ander laag uitgesneden model. Je twijfelt? Hou dan in het achterhoofd dat elk lingeriesetje dat je mooi staat, je sowieso aantrekkelijk maakt.

Laat je bij je keuze begeleiden door een ervaren Lingerie Styling specialiste. Zodat niet alleen louw maat klopt, maar het model ook geschikt is voor jouw figuur.