Fidoucia

nieuws

06 12 2017

Marie Jo is Belgian Fashion Brand of the Year!

Tijdens de uitreiking van de allereerste Belgian Fashion Awards op de Fashion Talks, georganiseerd door Flanders DC, Weekend Knack en MAD Brussels, is Marie Jo in de prijzen gevallen. Dankzij de steun van het Belgische publiek draagt Marie Jo nu een jaar lang de titel ‘Fashion Brand of the Year’. Marie Jo versloeg hiermee 23 andere Belgische topmerken in de race om het favoriete modemerk van België te worden.
Voor Van de Velde is deze Award een erkenning voor de kracht en wereldklasse van Marie Jo. Al sinds de oprichting van het merk in 1981 proberen we met Marie Jo vrouwen te inspireren en hun zelfbeeld te versterken aan de hand van verleidelijke en verfijnde Belgische lingerie. Met de unieke combinatie van subtiele designs en de perfecte fit weet Marie Jo wereldwijd steeds meer vrouwen te overtuigen in de paskamer.
“Dat we deze Award mee naar huis mogen nemen is een erkenning voor onze passie en hét bewijs dat we kunnen rekenen op een schare trouwe fans. De Marie Jo vrouwen zijn wel degelijk sterke powervrouwen, die hun stem laten gelden”, zegt Lieve Vermeire, Brand Design Manager van Marie Jo.
Van de Velde CEO Erwin van Laethem vult trots aan: “Resoluut kiezen voor wat je consument verlangt, met een product dat er fantastisch uitziet, maar tegelijk ook comfortabel zit en perfect past, het is een bewezen succesformule. Ik wil alle Marie Jo fans heel erg bedanken voor hun steun en draag deze Award dan ook op aan hen. Wij zijn dankbaar dat we hen iedere dag mogen ‘empoweren’ met onze lingerie”.
Extra dank gaat uiteraard ook naar het hele Marie Jo team, dat er elke dag voor zorgt dat dit merk er staat. Van bij de eerste schetsen van het design team, over de hele value chain, tot over onze marketing- en sales mensen en tot in de paskamer. Een Marie Jo product gaat door vele gepassioneerde handen vooraleer de consument in de paskamer kan voelen hoe mooi deze lingerie haar staat en hoe perfect ze past. Deze award heeft Marie Jo gewonnen dankzij jullie allemaal. Bedankt voor je inzet voor Marie Jo én voor je stem!
#ikkoopbelgisch #belgianfashionawards2017
 
Marie Jo is Belgian Fashion Brand of the Year!