Fidoucia

nieuws

29 10 2013

Onze driedelige beugel Bh

Wie er nog geen heeft wil er een hebben, en al onze fans zweren erbij: de driedelige beugelbh van PrimaDonna. Het is onze populairste snit, en daar zijn goeie redenen voor. Zijn ongeëvenaarde comfort, om maar iets te zeggen, of de eindeloze keuze aan ontwerpen.

Want of je nu houdt van sexy, modern of luxueus, je vindt zeker een driedelige beugelbh die past bij jouw stijl.

Waarom deze snit zo comfortabel zit?

Dat heeft alles te maken met zijn ingenieuze ontwerp. De ondercup duwt je borsten naar boven, en het zijstukje brengt ze naar het midden. Zo krijgen je borsten een perfect ronde vorm en wordt je silhouet slanker. De stevige maar fijne stoffen zorgen voor extra steun, en voelen zacht en comfortabel aan. En de elegante schouderbandjes, die zorgen ervoor dat alles perfect op zijn plaats blijft.

Geknipt voor een cupmaatje meer

Als er dus één bh geknipt is voor PrimaDonna’s met een cupmaatje meer, dan is het wel de driedelige beugelbh. In onze meest populaire series vind je hem zelfs tot en met I-cup. Modieus met kant en ruitjes, zoals bij Madison, met de onweerstaanbare corsetterielook van Couture, of met de verleidelijke broderie van Deauville

Gladde, jonge look…

Je droomt van een hippe driedelige beugelbh in een ultrazachte stofje? Dan wordt het vooral moeilijk kiezen. Want deze snit is zo populair dat je hem vindt in zowat elke mogelijke stijl. Stoer en vrouwelijk, zoals Oh la la met zijn originele print en grappige smokingstrik, of nostalgisch met speelse polkadots, zoals Cache Cache.

  

...of pure luxe

De slimme snit van de driedelige beugelbh geeft je de beste steun, ook als je kiest voor een bh met luxueuze kant of broderie. Neem nu Midnight in Paris: ultravrouwelijk met verfijnde Leaverskant, of Duchess met zijn subtiele glansgarenbroderie en zijn glamoureuze look.

 

Onze driedelige beugel Bh