Fidoucia

nieuws

20 12 2014

Vier voorjaarstrends

Van de catwalk naar je lingerielade: het is maar een kleine stap bij Marie Jo. Dit zijn de trends die het seizoen domineren.

Flowerpower

Wat deze zomer zeker niet mag ontbreken in je garderobe? Bloemen, bloemen en nog eens bloemen. Bij Marie Jo vind je ze in prints en in broderie. Axelle combineert een vrolijke bloemenprint met een pittig kantje. Hebben!

Pittig kantje

En dat brengt ons meteen naadloos bij de tweede grote trend: kant. Je ziet kant opduiken in kleding en in lingerie. Bij Marie Jo krijgt kant een luxueus tintje. Zag je bijvoorbeeld de verfijnde Leaverskant uit Calais van Romy al? Op en top Franse flair.

Een wolk van pastel

Zachtroze blijft scoren, net zoals andere frisse pasteltinten. We zijn helemaal weg van de romantische luxe van Roxanne. Ook muntgroen wordt steeds populairder: deze frisse retrotint past bij verrassende veel huidtypes. Welke zachte pasteltint geniet jouw voorkeur?

Mettallic c’est chic!

Ziet het leven er niet leuker uit met een vleugje glitter en glans? Bij Marie Jo en Marie Jo L’Aventure vinden we alvast van wel. Yuri mixt een glanzende stof met een exclusieve Italiaanse glitterprint. Een neon accent maakt het af. Glamour all the way …

Vier voorjaarstrends