Fidoucia

nieuws

11 03 2012

Wat draag je onder je trouwjurk? Tips voor je lingerie!

1. Wil jij je de hele dag zeker voelen, dat je jurk altijd perfect zit en staat, denk dan aan een body met een mooie gladde cup. Die omsluit het figuur slank en gaat ongewenste hobbels en bobbels in de taille en op de heupen tegen.

2. Wil je de hele dag een stralend strak figuur in je trouwjurk: denk dan aan de nieuwste shapewear, zoals Shape Sensation van Triumph. Ook daarin vind je beha’s, hemdjes, bodies, zelfs bodydresses die jouw vormen mooi shapen en ervoor zorgen dat je de hele dag, op je mooist, zelfverzekerd kunt stralen in je bruidsjurk.

3. Kies altijd een beha die lekker én goed zit. Bijna het belangrijkste kledingstuk op je belangrijkste dag. Knelt of puilt je beha, dan is je dag toch echt minder leuk. Ook een strapless beha moet perfect sluiten en afzakken tegengaan.

4. Afhankelijk van je trouwoutfit kun je kiezen voor lingerie met versierselen of zonder. Over het algemeen is de lingerie keuze toch vrij glad om de bovenkleding niet te hinderen, maar er is lingerie met prachtige ingeweven motieven, waardoor je echt het gevoel van bruidslingerie hebt.

5. Pas bij voorkeur je trouwlingerie samen met je trouwjurk, van te voren dus. Dan zie je het effect en voel je hoe het voelt. Je wilt er per slot van rekening de hele dag in stralen.

Wat draag je onder je trouwjurk? Tips voor je lingerie!