Merken / Herencollectie

Arthur

merk-arthur-white

Arthur Ondergoed & Pyjama’s

Fantasieprints en vrolijke, opwekkende kleuren typeren, sinds 1983, het Franse pyjama- en ondergoedmerk Arthur. Met een atypische visie, gedreven door een positieve en humoristische kijk op het leven, heeft dit hippe merk de wereld van het heren ondergoed voorgoed veranderd. Inspelend op de trend van cocooning, symboliseert hun underwear & homewear collectie de ultieme gezelligheid in huis, in alle elegantie maar steeds met een humoristische knipoog

Kleurrijke prints en originele patronen kenmerken de exclusieve ontwerpen van Arthur, die ook steeds de beste kwaliteit vooropstellen. Met vernieuwende modellen die comfort en speelsheid perfect combineren, richt het merk zich sinds 2016 voornamelijk op 15- tot 30-jarigen. Met een onderbroek of pyjama van Arthur voel je je het hele jaar door hemels ontspannen.

Laat je adviseren in onze winkel

Spring eens binnen in onze winkel en ontdek er de uitgebreide collectie van het merk Arthur. In alle rust en op je eigen tempo kan je al jouw favoriete items passen. Wij staan uiteraard voor je klaar met het juiste stylingsadvies!

een unieke lingerie- en belevingswinkel

Vredeplein 2
9300 Aalst

+32 (0)53 70 70 13
info@fidoucia.be

BTW BE 0892.824.622

Openingsuren

Ma t.e.m. za van 10u - 18u
Ook open op koopzondagen in Aalst
(12,19 en 26 december)

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Scroll naar top