Merken / Herencollectie

Calvin Klein

merk-calvin_klein-white

Calvin Klein Ondergoed

Het Amerikaanse Calvin Klein wordt sinds de oprichting in 1968 geassocieerd met kwaliteit, comfort en stijl. In de jaren tachtig werd de Calvin Klein underwear lijn wereldberoemd dankzij de modieuze en kwaliteitsvolle boxershorts die sindsdien en nog steeds door de meest beroemde sterren ter wereld gedragen worden. Het typische katoenen ondergoed met elastische tailleband weet zich te onderscheiden van andere modemerken door een fantastische duurzaamheid.

Calvin Klein ondergoed kenmerkt zich door een minimalistische en elegante stijl en komt dankzij de verschillende kleuren tegemoet aan zowel de traditionele als de trendy mannen. Welke keuze je ook maakt, de hoogwaardige kwalitatieve stoffen en afwerking in combinatie met de innoverende designs zorgen voor een uitzonderlijk hoog draagcomfort en geven elke man die casual chic uitstraling.

Laat je adviseren in onze winkel

Spring eens binnen in onze winkel en ontdek er de uitgebreide collectie van het merk Calvin Klein. In alle rust en op je eigen tempo kan je al jouw favoriete items passen. Wij staan uiteraard voor je klaar met het juiste stylingsadvies!

een unieke lingerie- en belevingswinkel

Vredeplein 2
9300 Aalst

+32 (0)53 70 70 13
info@fidoucia.be

Accessoires

Openingsuren

Ma t.e.m. za van 10u - 18u
Elke eerste zondag van de maand van 14u -18u

Scroll naar top