Merken / Lingerie

Strawberry Secrets

strawberry secrets

Strawberry Secrets Lingerie in Aalst

Je dochter groeit stilaan op tot een jonge vrouw en daar hoort uiteraard haar eerst bh bij. Ze zal er binnenkort misschien zelf om vragen of ze schaamt zich en verwacht dat jij het initiatief neemt. Het lichaam van je dochter is in verandering en daar moet jij je, als mama, op voorbereiden. Ontdek de collectie van Strawberry Secrets in Aalst bij Fidoucia.

Tips voor de eerste bh

Het ideale moment om de eerste bh voor je dochter te kopen, verschilt van persoon tot persoon. Stel je dochter gerust en maak er een leuk moeder-dochter moment van. Wij geven je alvast enkele tips:

  • Wees zo discreet mogelijk en maak er geen ongemakkelijke ervaring van.
  • Laat haar zelf een bh uitkiezen, zij moet zich zelfzeker voelen in haar groeiende lichaam.
  • Zorg dat de bh voldoende ondersteuning geeft en dat hij de juiste maat heeft.
  • Een model van Strawberry Secrets, zonder beugels en met zachte cups, is perfect als eerste beha.
  • Kom langs bij Fidoucia. Wij begeleiden haar bij elke stap en controleren of de maat goed is.

Strawberry Secrets in Aalst

Het merk Strawberry Secrets is voor jonge vrouwen, door jonge vrouwen. Hun collecties bestaan uit kleurrijke en gemakkelijke lingerie, zwemkleding en pyjama’s. Meisjeslingerie met een perfecte pasvorm en gepast voor de leeftijd, niet kinderachtig en ook niet sexy. De bh’s hebben een ‘second skin fit’, geen jeukende labels, verwijderbare vulling en zijn beschikbaar in de coolste kleuren.

Bij Fidoucia geloven we echt dat dit merk een grote steun kan zijn voor deze nieuwe generatie gelukkige en krachtige jonge vrouwen. Kom langs en ontdek de bh’s en bikini’s van Strawberry Secrets in Aalst bij Fidoucia!

Laat je adviseren in onze winkel

Spring eens binnen in onze winkel en ontdek er de prachtige lingerie van het merk Strawberry Secrets. In alle rust en op je eigen tempo kan je al jouw favoriete items passen. Wij staan uiteraard voor je klaar met het juiste stylingsadvies!

een unieke lingerie- en belevingswinkel

Vredeplein 2
9300 Aalst

+32 (0)53 70 70 13
info@fidoucia.be

BTW BE 0892.824.622

Openingsuren

Maandag 10u - 18u
Dinsdag gesloten
Woensdag - zaterdag 10u - 18u

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven