Merken / Lingerie

Empreinte

Empreinte logo - Fidoucia

Prachtige lingerie van Empreinte in hartje Aalst

Empreinte is een duurzaam Frans merk van luxelingerie en badgoed. Het is een van de meest prestigieuze Franse lingeriemerken dat vrouwen met een grotere cup helpt om hun zelfvertrouwen terug te vinden. Hun producten zijn ontworpen om het vrouwenlichaam, met respect voor de weelderigheid, weer ‘vorm te geven’. De dameslingerie en badmode is beschikbaar voor vrouwen met een cup C tot een cup G. Ontdek Empreinte in Aalst bij Fidoucia!

Unieke fit

De handtekening van het Franse luxemerk is hun unieke en herkenbare fit, gebaseerd op een combinatie van het magische drietal:

  1. Ten eerste is er comfort, ze streven ernaar om jou zo comfortabel mogelijk te laten voelen door een flatterende pasvorm te voorzien.
  2. Ten tweede zorgen ze voor een goede ondersteuning zonder de esthetiek en het sensuele aspect te vergeten.
  1. Ten derde is er het typische en herkenbare Empreinte-silhouet met een duidelijk aangegeven taille en gestructureerd silhouet.

Door deze drie steeds te combineren zorgen ze ervoor dat je terug van je lichaam gaat houden, zonder gêne en mét zelfvertrouwen. Hun missie is om jou goed en sensueel te laten voelen in hun lingerie, ongeacht jouw maat of vorm.

Duurzaamheid

Ze staan niet alleen voor topkwaliteit, maar ook voor duurzaamheid. Het merk kiest bij de creatie van hun producten uitsluitend voor duurzame productiemethodes en maakt enkel gebruik van Europese materialen. De verschillende componenten in hun lingerie zijn ook steeds Oeko-tex gecertificeerd.

Op zoek naar lingerie van Empreinte in Aalst?

Ben jij op zoek naar duurzame en kwalitatieve lingerie van Empreinte in Aalst? Spring gerust eens binnen in onze winkel op het Vredeplein en ontdek onze prachtige collecties. Krijg jouw zelfvertrouwen terug en pas al je favoriete items volledig op jouw eigen tempo. Ons team staat met plezier voor je klaar met tips en stylingsadvies.

Laat je adviseren in onze winkel

Spring eens binnen in onze winkel en ontdek daar de prachtige lingerie van Empreinte. In alle rust en op je eigen tempo pas je al jouw favoriete items. Het Fidoucia-team staat altijd voor je klaar met stylingadvies en tips!

een unieke lingerie- en belevingswinkel

Vredeplein 2
9300 Aalst

+32 (0)53 70 70 13
info@fidoucia.be

BTW BE 0892.824.622

Openingsuren

Maandag 10u - 18u
Dinsdag gesloten
Woensdag - zaterdag 10u - 18u

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven