Silc Skin: voor een rimpelvrije decolleté

Bij de ene vrouw verschijnt het eerste rimpeltje al wat sneller dan bij de andere. Op een bepaald moment merk je sowieso die eerste rimpels in je decolleté op. Deze rimpels ontstaan voornamelijk door het slapen op je zij. En laat slapen nu een van onze favoriete bezigheden zijn … zeker met het dragen van onze ultrazachte nachtmode. Droom jij er ook van om rimpelloos uit bed te stappen? Haast je dan naar onze winkel voor de antirimpel-gelpad van Silc Skin.

Wat is Silc Skin en hoe gebruik je het?

Silc Skin is een hartvormige zelfklevende gelpad die (nieuwe) rimpels in je decolleté voorkomt. De gelpad wordt - tijdens het slapen of enkele uurtjes overdag - op de borst gedragen. De zelfklevende laag zorgt ervoor dat de gelpad eenvoudig en pijnloos aan te brengen en te verwijderen is. Het is een medisch geteste, huidvriendelijke en duurzame pad die geschikt is voor elk huidtype, zelfs de gevoelige huid!

Je kan Silc Skin, indien gewenst, elke nacht gebruiken. Bij dagelijks gebruik kan je de gelpad ongeveer 6 weken of 42 nachten aanbrengen. De pad is makkelijk in gebruik en vooral zacht en comfortabel om te dragen tijdens het slapen, liggen of relaxen.

Een verbluffend resultaat na het eerste gebruik

Door het aanbrengen van de Silc Skin gelpads voorkom je dat bestaande lijnen dieper worden of dat er nieuwe ontstaan tijdens het slapen. De helende kracht van de hypoallergene pads helpt bovendien om littekens en striemen te verminderen. Je kan er niet vroeg genoeg mee starten want de werking is vooral doeltreffend als je nog geen diepe rimpels hebt. Op die manier voorkom je dat beginnende rimpels steeds dieper zullen worden.

Zeg vaarwel tegen die vervelende rimpels in je decolleté

Wil ook jij voor eens en voor altijd komaf maken met die onaantrekkelijke rimpels in je decolleté? Kom dan snel naar onze winkel in Aalst en laat onze unieke antirimpel gelpad het werk voor je doen. Het is wel duidelijk dat Silc Skin de nieuwe beste slaapvriend van talloze vrouwen zal worden. Heb je nog vragen? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen.

Onze merken

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmerken en bieden bovenop onze discrete en persoonlijke service een echte winkelbeleving.

Cadeaubon

Snel en eenvoudig het ideale cadeau scoren? Bestel hier de Fidoucia cadeaubon!

een unieke lingerie- en belevingswinkel

Vredeplein 2
9300 Aalst

+32 (0)53 70 70 13
info@fidoucia.be

BTW BE 0892.824.622

Openingsuren

Maandag 10u - 18u
Dinsdag gesloten
Woensdag - zaterdag 10u - 18u

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven