Merken / Lingerie

Empreinte

Empreinte logo - Fidoucia

Empreinte lingerie

Empreinte is een duurzaam Frans merk van lingerie en badgoed dat vrouwen hun zelfvertrouwen helpt terugvinden. De flatterende pasvorm laat je weer helemaal comfortabel voelen in je eigen lichaam. Hét merk voor dames met een grotere cupmaat!

Het merk van dameslingerie is opgericht in 1946, en is uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze Franse lingeriemerken. Hun missie is om vrouwen zich op en top zelfzeker en gelukkig te laten voelen dankzij hun lingerie, die ondersteuning combineert met Franse elegantie. Empreinte dameslingerie is beschikbaar in cups C tot H. Ook het badgoed van het Franse merk is uiterst comfortabel voor grotere maten.

Empreinte staat niet alleen garant voor topkwaliteit, maar ook voor duurzaamheid. Het merk kiest uitsluitend voor verantwoorde en duurzame productiemethodes, alsook het gebruik van Europese materialen. De prestigieuze collecties zijn beschikbaar in meerdere kleuren, zodat er steeds een kleurtje is waarin jij je helemaal top voelt!

Laat je adviseren in onze winkel

Spring eens binnen in onze winkel en ontdek daar de prachtige lingerie van Empreinte. In alle rust en op je eigen tempo pas je al jouw favoriete items. Het Fidoucia-team staat altijd voor je klaar met stylingadvies en tips!

een unieke lingerie- en belevingswinkel

Vredeplein 2
9300 Aalst

+32 (0)53 70 70 13
info@fidoucia.be

BTW BE 0892.824.622

Openingsuren

Maandag 10u - 18u
Dinsdag gesloten
Woensdag - zaterdag 10u - 18u

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven