Merken / Badmode

Marie Jo Swim

Merken / Badmode

Marie Jo Swim

merk-marie_jo

Marie Jo Badmode

Marie Jo heeft dankzij haar continue vooruitstrevendheid een uniek DNA. Begin 2018 lanceerde ze haar allereerste badmodelijn, die gebaseerd is op de vertrouwde pasvormen van haar bekende lingerie. Met deze collectie badpakken en bikini’s won Marie Jo de prestigieuze  internationale award (MarediModa Creative Excellence Award) voor haar creativiteit, innovatie en kwaliteit.

De typische tijdloosheid wordt versterkt door het klassieke kleurenpalet (rood, marineblauw, wit en kaki) en de minimalistische designs (subtiele streepjes of ruitjes). Marie Jo liet zich voor deze reeks inspireren door stijliconen zoals Romy Schneider, Cathérine Deneuve en Grace Kelly, zowel qua vorm- als naamgeving. De verschillende badpak- en bikinimodellen – met beugels of zonder, strapless of met halterbandjes – spelen perfect in op de specifieke behoeften van elk vrouwenlichaam.

Laat je adviseren in onze winkel

Spring eens binnen in onze winkel en ontdek er de prachtige badmode van het merk Marie Jo. In alle rust en op je eigen tempo kan je al jouw favoriete items passen. Wij staan uiteraard voor je klaar met het juiste stylingsadvies!

een unieke lingerie- en belevingswinkel

Vredeplein 2
9300 Aalst

+32 (0)53 70 70 13
info@fidoucia.be

BTW BE 0892.824.622

Openingsuren

Maandag 10u - 18u
Dinsdag gesloten
Woensdag - zaterdag 10u - 18u

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven