Lingerie

Menstruatieslip

Verdeler van kwalitatieve en duurzame menstruatieslip in Aalst

Op zoek naar een kwalitatieve, duurzame en herbruikbare menstruatieslip regio Aalst? Lingeriewinkel Fidoucia op het Vredeplein helpt jou met plezier in jouw zoektocht naar het beste menstruatieondergoed. Een duurzaam alternatief dat vrouwen aanzet om hun persoonlijke hygiëne een ecologische upgrade te geven.

Hoe werkt het?

Menstruatieondergoed is een milieuvriendelijk alternatief voor wegwerpproducten, dat goed is voor jouw lichaam en voor de planeet. De slipjes zijn ontworpen om jouw menstruatiebloed volledig op te vangen en om een goede, lekvrije bescherming te bieden tijdens de periode van de maand. Het draagt bij aan een gezonde en natuurlijke menstruatie en bevat geen chemische stoffen.

De menstruatielingerie van Miokoo is opgebouwd uit vier textiellagen die vocht afvoeren, absorberen, vasthouden en drooghouden. Je kan het ondergoed tot twaalf uur lang dragen met zekerheid dat je lekvrij blijft. Nadien spoel je het slipje uit onder de douche of in koud water, was je het in de wasmachine op 40 °C en laat je het drogen aan de lucht.

Voordelen van een menstruatieslip in Aalst

Menstruatieondergoed is niet alleen duurzaam en herbruikbaar, het heeft nog tal van voordelen:

  • Het komt je op termijn goedkoper uit, want het kan tot zeven jaar meegaan.
  • Het ondergoed is lekvrij, dus je hebt minder zorgen.
  • Er zijn geen onaangename geurtjes door de ademende stoffen.
  • Je loopt geen risico op het toxische-shocksyndroom.
  • Je lichaam komt niet in aanraking met chemische stoffen.
  • Het absorbeert even veel als vijf tampons of maandverbanden.

Kies jij voor menstruatieondergoed?

Bij Fidoucia geloven we echt dat dit een innovatie is die jou het leven makkelijk, gezonder, hygiënischer en duurzamer kan maken. We beschikken in onze winkel over het aanbod van Miokoo en begeleiden je graag bij jouw zoektocht naar het juiste model. Kom langs in onze lingeriewinkel en vind jouw menstruatieslip in Aalst.

miokoo

Laat je adviseren in onze winkel in Aalst

Spring eens binnen in onze winkel en ontdek daar alle voordelen van de Miokoo menstruatieslip. Het Fidoucia-team staat altijd voor je klaar met advies en tips!

een unieke lingerie- en belevingswinkel

Vredeplein 2
9300 Aalst

+32 (0)53 70 70 13
info@fidoucia.be

BTW BE 0892.824.622

Openingsuren

Maandag 10u - 18u
Dinsdag gesloten
Woensdag - zaterdag 10u - 18u

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven