Lingerie

Menstruatieslip

De menstruatieslip: een duurzaam alternatief voor wegwerpproducten

Een menstruatieslip is een alternatief voor maandverband voor eenmalig gebruik, dat jouw leven makkelijker, gezonder, hygiënischer en duurzamer maakt. Vrouwen hebben niet langer gedoe met wegwerpmaandverbanden en -tampons of menstruatiecups. Deze slips zijn speciaal ontworpen om bescherming te bieden tijdens de ongesteldheid en vangen jouw menstruatiebloed volledig op. Het ondergoed is ademend en draagt bij aan een gezonde en natuurlijke menstruatie.

Hoe werkt zo een slip?

De slips zijn opgebouwd uit verschillende laagjes die vocht afvoeren, absorberen, vasthouden en droog houden. Je kan het ondergoed doorgaans enkele uren dragen met zekerheid dat er geen lekjes zijn. Nadien spoel je het slipje uit met koud water, was je het in de wasmachine en laat je het aan de lucht drogen.

Tal van voordelen

Een menstruatieslip heeft zeer veel voordelen:

  • De slips zijn duurzaam en dragen bij aan het milieu, want op termijn spaar je kilo’s aan wegwerpmenstruatieproducten uit.
  • Het ondergoed gaat enkele jaren mee en komt dus bij langdurig gebruik goedkoper uit.
  • De slips zijn wasbaar en dus herbruikbaar.
  • In tegenstelling tot een tampon of een menstruatiecup loop je bij het gebruik van een menstruatieslip geen risico op het toxische-shocksyndroom.
  • Je hebt minder zorgen, want het ondergoed is volledig vrij van lekjes.
  • Je lichaam komt niet in contact met chemische stoffen.
  • De slipjes zijn ademend en zorgen ervoor dat je geen last hebt van onaangename geurtjes.
  • Het is ook bruikbaar voor vrouwen die last hebben van urineverlies.

Kiezen voor een menstruatieslip

Wil jij menstruatieondergoed dat discreter en zachter is dan wegwerpproducten en dat een groter absorptievermogen heeft? De slipjes van Miokoo vangen alles op en zitten minstens even comfortabel als jouw gewone ondergoed.

Miokoo is een Belgisch merk, afkomstig uit Aalst, dat sinds 2019 premium menstruatielingerie maakt om jouw leven makkelijker te maken. We beschikken in de winkel over de vijf elegante en gemakkelijke modellen en helpen jou graag met het maken van de juiste en meest duurzame keuze.

miokoo

Laat je adviseren in onze winkel

Spring eens binnen in onze winkel en ontdek daar alle voordelen van de Miokoo menstruatieslip. Het Fidoucia-team staat altijd voor je klaar met advies en tips!

een unieke lingerie- en belevingswinkel

Vredeplein 2
9300 Aalst

+32 (0)53 70 70 13
info@fidoucia.be

BTW BE 0892.824.622

Openingsuren

Maandag 10u - 18u
Dinsdag gesloten
Woensdag - zaterdag 10u - 18u

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven