Merken / Lingerie

PrimaDonna Twist

merk-prima_donna_twist

PrimaDonna Twist Lingerie

Bijna 150 jaar na het ontstaan van PrimaDonna, werd in 2010 PrimaDonna Twist gelanceerd als het jongere zusje van het welbekende luxueuze lingeriemerk. PrimaDonna Twist brengt, net zoals PrimaDonna, een ode aan de vrouw met een iets grotere bh-maat. En ook bij dit jongere merk zijn pasvorm, ondersteuning en draagcomfort de belangrijkste kenmerken.

De lingeriecollectie van PrimaDonna Twist onderscheidt zich door het gebruik van mousse cups en gladde niet-voorgevormde cups. Steeds uitgevoerd in een jeugdige, frisse stijl met modieuze designs en speelsedetails. Een vrouw die kiest voor PrimaDonna Twist is spontaan en sprankelend en is bovenal op zoek naar die casual chic uitstraling. Met PrimaDonna Twist voelt elke vrouw zich verrassend vrouwelijk en trendy.

Laat je adviseren in onze winkel

Spring eens binnen in onze winkel en ontdek er de prachtige lingerie van het merk PrimaDonna Twist. In alle rust en op je eigen tempo kan je al jouw favoriete items passen. Wij staan uiteraard voor je klaar met het juiste stylingsadvies!

Scroll naar top